Att surfa på Internet är inte alltid säkert – och det är långt ifrån anonymt. Det är därför många väljer att använda en VPN-tjänst som fungerar som en säker tunnel mellan två eller flera enheter. VPN står för Virtual Private Network och används för att skydda din privata webbtrafik från censur, störningar och spionage. Sök anonymt på internet med en VPN-tjänst där din IP-adress är dold. Vid användning krypteras din kommunikation via en annan serverplats i ett annat land.

Du kan välja mellan många olika VPN-tjänster idag. Vissa är helt gratis och dessa fungerar bra för grundläggande behov. Men om du vill ha ultimat skydd med olika bonusverktyg, bör du utan tvekan välja en betald VPN-tjänst. CyberGhost VPN är bland de mest populära på marknaden och tillhandahåller en kraftfull och fullt utrustad tjänst. Vi berättar här allt du behöver veta om CyberGhost VPN.

Mer än 10 miljoner användare över hela världen

CyberGhost VPN sägs vara en populär VPN-tjänst, med över 10 miljoner användare som använder tjänsten världen över. Detta är en stor aktör inom VPN-branschen och kommer från Tyskland och Rumänien och har mer än 4 800 servrar i 58 länder. Erbjuder anpassade klienter för Android, iOS, Mac, Windows och många fler – vilket gör VPN-tjänsten användbar för alla.

Förutom de vanliga VPN-funktionerna ingår också en mängd extratjänster i CyberGhost VPN. Blockering av spårare, annonser och skadliga webbplatser samt automatisk omdirigering av HTTPS säkerställer att du får den säkraste anslutningen på alla webbplatser. Dessutom får du valfri datakomprimering, vilket kan spara pengar genom att minska bandbredden.

Anslut upp till sju enheter samtidigt

Med CyberGhost VPN kan du ansluta upp till sju enheter samtidigt. Detta är något över genomsnittet jämfört med konkurrenter på marknaden där det typiska antalet är fem. Men enheterna är specifika. Detta innebär att om du loggar in med din mobiltelefon, Smart TV eller spelkonsol en gång kommer en av dina anslutningar att vara borta. Men om du behöver en anslutning kan du logga in manuellt och logga ut enskilda enheter.

Om du behöver hjälp ger CyberGhost VPN dig möjlighet att hitta svar på dina frågor  på internet. Du kan också få hjälp via e-post eller chat. Du väljer om du vill betala månadsvis, för ett halvår eller för ett år. Priset för ett prenumeration på CyberGhost VPN är bland de dyraste på marknaden, men du får också en mycket säker och pålitlig VPN-tjänst. Om du väljer att förlänga ditt prenumeration får du oftast rabatt på tjänsten. Betala med betalkort, PayPal eller Bitcoin.

Prova CyberGhost VPN med en kostnadsfri testversion

Innan du beslutar att köpa CyberGhost VPN kan det kännas bra att ha provat tjänsten i förväg. Här kan du prova den kostnadsfria testversionen av tjänsten här. Tänk dock på att testperioden för Windows bara är 24 timmar – och du kommer inte att få tillgång till den fullständiga versionen av tjänsten. Om du vill ha en längre provperiod kan du registrera dig i iOS-appen. I den får du en provperiod på sju dagar. Dessutom får du en lång frist för att göra återköp. Om du ångrar köpet av tjänsten inom 45 dagar kan få dina pengar tillbaka.

CyberGhost VPN har en strikt så kallad ingen loggning-policy. Detta innebär att CyberGhost VPN inte övervakar användarnas trafikdata såsom trafikdestination, webbläsarhistorik och datainnehåll. CyberGhost VPN sparar, loggar eller registrerar heller inte användarnas sökinställningar. Inga anslutningsloggar lagras heller, så sessionstider och anslutningsstämplar blir inte heller bundna till din IP-adress.

Enhetlig, solid hastighet och geoblockering

Naturligtvis är det viktigt, när du väljer VPN-tjänst, att du fortsättningsvis får en bra internethastighet. CyberGhost VPNs prestanda har testats och har bevisligen en jämn och solid hastighet. Ett test av en brittisk server hade en genomsnittshastighet på cirka 63 Mbps, medan en amerikansk server hade en genomsnittshastighet på 475 Mbps. Detta är bättre än de flesta andra på marknaden och är tillräckligt snabbt för att fungera i de allra flesta situationer och på i princip alla enheter.

Om du tänker använda VPN-tjänsten för att undgå geoblockering, till exempel om du ska strömma video eller film, är CyberGhost VPN en bra VPN-tjänst. Att undgå geoblockering från webbsidor som Netflix kan vara en utmaning, men detta hanterar CyberGhost VPN riktigt bra. VPN-tjänsten föreslår rekommenderade placeringar som gör att du får tillgång till en viss tjänst. Detta betyder att när du väljer filtret för att strömma video i din klient får du förslag på placeringar som gör att du kan se amerikanska YouTube TB, Amazon Prime, Netflix och Hulu samt andra specialiserade servrar för Brasilien, Polen, Tyskland, Frankrike, Kanada, Finland och mer.

Du kan också strömma från UK-servrar utan problem, och därmed strömma iPlayer-innehåll från BBC utan problem. Om du vill ha en VPN-tjänst som enkelt tar bort blockering av Netflix och liknande, då är CyberGhost VPN ett extremt smart val.

Bra VPN-tjänst för nedladdning av torrents

Många VPN-tjänster väljer att dölja sin torrentvänliga status, men detta gäller inte CyberGhost VPN. I själva verket är CyberGhost ganska tydliga på detta plan. Om du till exempel startar Windows-klienten, för VPN-tjänsten, får du en serverlista med titeln ”För torrenting.” Med justeringar i inställningarna kan du välja att datorn ansluter till din favorit CyberGhost-anslutning helt automatiskt, när du startar din torrentklient. Dessutom får du också bonusfunktioner i form av ett filter mot skadliga webbadresser. Detta är aktiverat som standard och gör att du undviker många problem.

En nackdel är dock att problem kan uppstå om du manuellt vill ansluta till en VPN-placering i samband med torrenting. Här tvingas CyberGhost VPN att blockera P2P-protokollet på vissa servrar, på grund av strategiska eller juridiska skäl i det landet. Detta gäller till exempel servrar i Hong Kong, Singapore, Australien, Ryssland och USA. Men om du använder den rekommenderade listan för torrenting, fungerar CyberGhost VPN bra. Avslutningsvis är CyberGhost VPN ett mycket enkelt och enkelt sätt för dig att anonymisera dina torrenting-aktiviteter. Om du vill dölja din IP-adress, få bästa kryptering och WiFi-skydd, med åtkomst till globala servrar, bör du välja CyberGhost VPN. Din onlineaktivitet är omöjlig att spåra, hackare och övervakning skyddas både du och din integritet från – även i offentliga nätverk.

5,0 rating
Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.