TorGuard VPN
4.0

TorGuard VPN

Det finns många olika VPN-leverantörer på marknaden, vilket gör att det blir svårt att ta reda på vilken som är mest fördelaktig att välja beroende på ens egna behov. Ett populärt val är TorGuard, som trots sitt namn inte har något att göra med Tor-projektet. Tvärtom, detta är ett företag som erbjuder ett antal funktioner för integritetsskydd, till exempel en anonym VPN-plan när du använder torrents.

I inlägget här kan du läsa en recension av TorGouard, utarbetad av objektiva experter. Syftet är att du ska få information om vad leverantören kan och inte kan erbjuda.

Kort om TorGuard

TorGuard tillåter användare att välja mellan över 3 000 servrar i mer än 50 länder. Dessutom får du olika funktioner som gör det möjligt att undvika till exempel VPN-blockering. Du kan installera denna VPN-tjänst på både Windows, Mac, Android, iOS, Linux, olika routrar med mera. Detta gör att du kan använda VPN-tjänster på de plattformar som bäst passar dina behov.

Webbplatsen hävdar att de erbjuder en gratis 7-dagars prova på-version men detta påstående är lite vilseledande. Du måste betala för att prova tjänsten. Dessutom erbjuder TorGuard en kort frist för att ångra köpet endast; 7 dagar (de flesta leverantörer erbjuder minst 30 dagar).

Sekretesspolicy och funktioner till avancerade användare

De flesta VPN-leverantörer använder sin integritetspolicy för att i detalj tydliggöra deras loggningspolicy. TorGuards integritetssida är dock begränsad till att innehålla en enda mening som betonar att leverantören inte samlar in eller loggar någon information från dina VPN- eller Proxy-tjänster.

Det finns många tekniska alternativ som medföljer denna VPN-tjänsten, vilket är särskilt fördelaktigt för den erfarna användaren som kan använda mer avancerade funktioner. Med dessa kan till exempel användaren ta manuell kontroll över en krypteringsalgoritm eller autentiseringsmetod.

Den inbyggda blockeringen av läckor av WebRTC och IPv6 förhindrar dig från att avge några spår på din identitet och en annan funktion blockerar Internetåtkomst om VPN-anslutningen stängs av.

Det finns många andra alternativ som kan hjälpa om du är villig att spendera tid på att ställa in dem. Nyckeln här är förmodligen användarens kunskap och erfarenhet. Om du förstår allt som TorGuard har att erbjuda, kommer du att kunna anpassa tjänsten för att ge utmärkt integritet och säkerhet. Tjänsten hjälper dig dock inte så mycket – som standard – så nybörjare kan få bättre resultat från mycket enklare appar med mycket få inställningar.

Kan du titta på Netflix?

TorGuard VPN för webbplatser är mycket säkert, enligt de själva, på sin blockeringsförmåga och hävdar att tjänsten låter dig se innehåll utan några begränsningar, oavsett var i världen du är. Detta gäller till exempel innehåll från YouTube eller Netflix, som ofta stoppas av geoblockering.

Flera tester av denna VPN visar att det är möjligt att se det geoblockerat innehåll från många olika webbplatser, till exempel YouTube eller Netflix.

TorGuard är särskilt ett bra val om du är en erfaren användare som vill dra nytta av olika manuella inställningar. Din integritet är säkrad och du kan installera VPN-tjänsten på många olika plattformar. Dessutom är det möjligt att komma åt innehåll som annars skulle blockeras på grund av din geografiska placering.

TorGuard är särskilt ett bra val om du är en erfaren användare som vill dra nytta av olika manuella inställningar.
4.0
Servrar
4.0
Sekretess
4.0
Funktionalitet
4.0
Support
4.0 Totalt resultat
Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.