Så här laddar du ner filmer från Netflix

Netflix är en av de största streamingtjänsterna i världen och deras innehåll av filmer och serier är enormt.

Förutom att streama innehåll från Netflix till din dator, TV, iPhone och liknande enheter – så kan du faktiskt också spela in och ladda ner allt innehåll från Netflix och därefter spara det på till exempel din dator.

I den här artikeln kommer vi att visa hur du med programmet Audials Movie kan spela in och ladda ner innehåll från Netflix till ett videoformat som MP4.

Så här laddar du ner innehåll från Netflix

1. Börja med att ladda ner Audials Movie. Du kan installera Audials Movie på vilken Windows-baserad dator som helst. Du kan ladda ner en gratis demo och det är inte nödvändigt att du registrerar hela programmet.

2. När du har installerat Audials Movie är de bara att starta det i Windows. Klicka därefter på “Video Streaming” i vänster sida.

Denna sektion ger dig två möjligheter – välj “Video recording“.

Här kan du se knapparna som täcker de mest populära streamingtjänsterna som till exempel Netflix, Hulu, YouTube, Disney+ osv.

Klicka på “Netflix“.

Nästa steg är att öppna Netflix i din Chrome eller Firefox-webbläsare. Välj den film som du vill spela in och ladda ned. Audials Movie börjar omedelbart spela in den Netflix-film som du ser på.

Se till att filmen spelas upp i sin ursprungliga kvalitet och storlek för bästa resultat.

3. När du spelat in filmen kommer den att förflyttas till en lista i höger sida på Audials Movie. I grund och botten är filmen inspelad i MP4-videoformat, men du kan själv ändra output filformatet innan du börjar spela in filmen.

Du kan spela upp filmen direkt via Audials Movie, eller så kan du överföra den till en annan enhet eller bara spara den på din hårddisk.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.