Så här spelar du in videos från Twitch

Detta är det smartaste och enklaste sättet att spela in och spara videos på. Allt föregår på din PC och den användarvänliga appen Audials Movie behöver bara laddas ner och installeras, sedan är du klar. För att ladda ner Twitch Recorder till din dator, följ dessa tre enkla steg.

Första steget

Det är gratis och anonymt att installera denna Windows-programvara. Det är också enkelt att installera och avinstallera den när du inte längre behöver det. Det första du måste göra är att öppna Audials Movie och klicka på ”spara video”. Välj sedan den profil som har filformatet (till exempel MP4) under ”Format”, som visas längst ner på skärmen.

När du följt det här första steget är du redo att gå vidare i processen genom att följa det andra steget.

Andra steget

Nu har du nått till den punkt där du ska klicka på ”Spela in video”. En meny visas då, och där ska du välja ”Välj inspelningsverktyg” och ”Välj automatiskt”. Öppna sedan twitch.tv och välj den video du vill spela in.

När du startar videon spelas den in direkt när du spelar upp den. Här bör du vara säker på att videon visas i sin originalstorlek så att du får den bästa kvaliteten. Du kan alltid hålla koll på hur långt du har kommit med inspelningen via det öppna controlfönstret.

När inspelningen är färdig är processen slutförd.

Tredje steget

Nu är den inspelade videon automatiskt överförd till din Audials spellista, som du kan se på högra sidan av skärmen. Twitch-videostreaming kan spelas in och sparas i formaten MP4, WMV, AVI, 3GP eller andra format. Nu kan du spela upp videon med Audials eller spela upp den med en annan app. Detta gör den betydligt mer tillgänglig.

Du kan överföra de videoklippen som du har sparat till dina andra enheter – inklusive bärbara datorer. Det vill säga att du kan få tillgång till dina favoritvideor när som helst. Hur smart?!

För alla slags videor

Vissa videor är underhållande och andra lärorika. Naturligtvis kan du ladda ner alla slags videos med denna app. Således kan du till exempel ha en video som visar hur du utför en viss uppgift så att du har den till hands när den behövs. Du kan också spara musikvideor eller filmer som du kan roa dig med när du är på språng eller är uttråkad.

På så sätt kan Twitch användas både för underhållning och för att lära sig. Detta gör den till en väldigt användbar app, vilket som är ett perfekt komplement till dina andra appar. Ladda ner appen och upptäck hur mycket den kan erbjuda dig. Följ dessa tre enkla steg, så kommer du snabbt att kunna komma igång med att leta efter några bra videos.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.