Så köper du en VPN med Bitcoin

Kryptovalutorna bir allt mer populära och det dyker upp allt fler platser där man kan betala med dessa. Både fysiska och digitala butiker accepterar i viss utsträckning Bitcoin som betalmedel. Man kan även betala för olika tjänster online med den. Ett exempel är om man ska betala för sin VPN.

Det är allt fler svenskar som handlar med Bitcoin. Det är bland annat den ökade medierapporteringen i ämnet som fått svenska småsparare att få upp ögonen för denna digitala valuta. I stället för att lägga allt på aktier eller fonder så köper man ett innehav av Bitcoin.  Det är en trend som kan ses både lokalt i Sverige, men även globalt.

Kryptovalutor som Bitcoin kan man handla med bland annat på bitcoin code. Det är en plattform som möjliggör köp och sälj med digitala valutor. Det börjar bli möjligt att betala för sig med dessa valutor både i den fysiska välden och den man hittar digitalt. Något som kan ses som en naturlig utveckling.

Köp en VPN

Ett företag som erbjuder att man kan betala för sig med Bitcoin är VPN-företaget Surfshark. En VPN använder man då man värnar om sin personliga integritet och anonymitet. Det är alltså samma tanke som bland annat ligger bakom kryptovalutor. Genom att köp sin VPN med Bitcoin så försäkrar man sig att inte ens företaget själva vet vem du är. Mer anonymt blir det inte. Det är något många värdesätter i dagens samhälle.

Så går du tillväga

För att köpa en VPN med Bitcoin så går du in på företagets hemsida. Där klickar man att man vill registrera sig. Den enda privata informationen man lämnar ut är sin e-post. Ett tips är att använda en anonym e-post som inte innehåller ditt namn eller nån variant på ditt namn. Därefter godkänner du tjänstens villkor och väljer att betala med Bitcoin. Sen är det bara att följa de instruktioner som syns på skärmen.

Installera sen programvaran på din mobil och dator och surfa anonymt. En sida att besöka är Bitcoin Prime, ännu en plattform för handel med digitala valutor.

Att tänka på när man börjar med Bitcoin

När man börjar handla med Bitcoin så ska man sköta denna handel via en av de plattformar vi nämnt tidigare. Men innan detta så bör du skaffa en digital plånbok för att kunna lagra dina nycklar som ger dig åtkomst till de digitala valutor du äger. Dessa är för det mesta gratis och fungerar väldigt bra.

Det finns olika varianter. Populärast är app-varianten idag. Den installeras på din mobil och är således alltid med dig. Det är dessutom det mest smidiga alternativet när det är dags att sälja eller köpa Bitcoin. Vissa av dessa appar kan man handla i fysisk butik med. En lösning som kommer bli vanligare inom de närmsta åren. Allt man gör är att blippa sin mobil eller scanna en QR-kod.

Alla investeringar är förknippade med vissa risker. Läs på så du är medveten om vilka dessa är innan du köper in dig i en investering. Detta gäller oavsett vilken investering det handlar om.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.