Så laddar du ner filmer Disney+

Saknar du tiden då du enkelt kunde ta fatt i en av dina favoriter bland DVD-filmer och spela upp den? Tycker du att det är tråkigt och tidskrävande att behöva leta efter en film eller serie som du vill se? Detta är det flera som tycker. Därför kommer du förmodligen vara glad över att du nu kan ha möjlighet till att göra detta igen. Inte i precis samma utgåva som tidigare, men du kan nu ha dina favoritfilmer och serier tillsammans på ett ställe som är lätt att hitta, och nu kan du se på dem om och om igen.

Nu görs det inte längre via en DVD. Tiden för detta är över. Nu är det så att du istället kan ladda ner filmer eller serier, spara dem och ha dem på din egen spellista. Härifrån kan du enkelt hitta dem igen och se på dem så många gånger som du önskar. När du tycker att du sett en film eller serie tillräckligt många gånger, kan du ta bort den igen. Det är inte alls svårt, och är dessutom supermysigt.

Detta sker via en app, som heter Audials Movie.

Hur nedladdningen går till

När du följer dessa få och enkla steg kommer du utan problem kunna ladda ner och spara filmer och serier från Disney+ Du behöver bara appen som heter Audials Movie. Så gör du:

  1. Ladda ner den kostnadsfria programvaran Audials Movie och installera den på enhet.
  2. Tryck på Video Streaming, och välj Disney+. Efter detta kommer en detaljerad guide visas som kan vägleda dig vidare i processen.
  3. Öppna Disney+ i Chrome eller Firefox, och välj den film som du gärna vill spela in
  4. Se till att filmen visas i sin ursprungliga upplösning. Detta ger den bästa kvaliteten.
  5. Filmen spelas in samtidigt som du ser den.
  6. När filmen spelas in läggs den automatiskt till på din personliga spellista.

Du kan spela in filmer i följande format: MP4, WMV, AVI, 3GP eller andra. Nu kan du spela upp filmen med Audials Movie, eller överföra den till en annan app eller öppna den i Windows för att vidarebefordra den. Detta gör att du kan titta på filmen från andra enheter. Enkelt och smart!

Njut extra mycket av din Audials Movie app

Med den här smarta appen kan du ladda ner filmer och serier från Disney + som du vill ha på din spellista. Det betyder att du enkelt och snabbt kan hitta dem igen när du vill se dem igen. När du sett tillräckligt av dem kan du enkelt ta bort dem igen. Om du ångrar dig kan du enkelt ladda ner dem igen.

Du kan få ännu mer glädje av appen när du använder den för bland annat Amazon Video, Netflix eller andra liknande tjänster. Detta ger dig tillgång till ett nästan oändligt antal filmer och serier. På så sätt kan du utöka din egen samling så att du alltid har en film du gillar att se på.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.