Så spelar du in innehåll från CNN

Älskar du CNN – men är ofta med om att du gärna vill se innehållet från tv-kanalen som offline? Du känner säkert till, genom långa flyg- eller bilresor, att du ibland behöver underhållning på språng. I sådana fall kan det vara fördelaktigt att ladda ner innehållet i förväg så att du kan vara säker på att du har möjlighet för att titta på videor, program och annat innehåll från tjänsten offline. Nedan följer en guide över hur du ladda ner innehåll från CNN enkelt och snabbt genom några steg.

Om Audials Movie

Som tur är processen enkel. Det kräver inte mer än att du följer tre simpla steg. Först och främst måste du ladda ner Audials Movie, som är en Windows-programvara. Programmet är avsett för nedladdning av videor enkelt och snabbt från plattformar som CNN. När du använder programmet kan du därefter ladda ner filmerna direkt till din dator, varefter du kan använda Universal Converter-programmet. Denna funktion används för att konvertera de videos du laddar ner till din dator.

Du kan välja att konvertera videon till flera olika videoformat – inklusive ABI, WMV och MP3. Genom att välja mellan olika videoformat har du också möjlighet för att anpassa den nedladdade videon till antingen din dator, smartphone eller surfplatta.

I Audials Movie hittar du som utgångspunkt tre olika sektioner med separata funktioner som är användarvänliga och enkla att navigera i. Läs mer om fördelarna med att använda Audials Movie nedan:

  • Med hjälp av Audials Movie Streaming kan du ladda ner dina favoritprogram från CNN, som du sedan kan spara på din dator, surfplatta eller smartphone.
  • Programmet är indelat i tre sektioner, som ger dig en tydlig och visuell översikt över programmets olika funktioner
  • Du kan själv välja vilka videoformat som du vill konvertera programmen till
  • Programmet är perfekt för dig som älskar att streama program från CNN, men som gärna vill kunna se dem offline genom att ladda ner och överföra filerna till din elektroniska enhet.

Såhär gör du

För att komma igång med att ladda ner innehåll från CNN, ska du ladda ner och installera Audials Movie. Programmet är en gratis Windows-programvara och kräver inte att man registrerar sig. När du laddat ner programmet ska du därefter starta Audials Movie och växla till ”spara video”. Du hittar funktionen under avsnittet ”streaming”. Välj därefter den profil som har det önskade videofilformatet från ”format”-funktionen, som du hittar längst ner på sidan.

Nästa steg i processen är att starta CNN och klicka på funktionen ”videoinspelning”. Klicka sedan på välj ”inspelningsverktyg” igen. Tryck på ”välj automatiskt”. För att hitta videon som du vill ladda ner öppnar du CNN i din webbläsare och välj den video som du vill spela in.

I det sista steget i processen sparas videon automatiskt och är redo att spelas upp. Den har då överförts till Audials-spellistan. Du kan därefter välja att spara streamingen i ett önskat videoformat – som till exempel MP4, som du kan dra över till ett annat program.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.