Så streamar du amerikansk baseboll från Sverige

Att streama innehåll som inte finns tillgängligt på svenska streamingtjänster har länge varit ett problem, framför allt bland fans av icke-svenska sporter som baseboll. Men tack vara internets framfart kan du som svensk streama stora baseboll-turneringar som exempelvis MLB live via din dator så väl som mobil. Hur går vi igenom här.

Streama Major League Baseball via Viaplay

Det första, och absolut smidigaste sättet att streama på idag är ju naturligtvis genom en streamingtjänst. Efter att se sport på tv i dag såklart! Men som du säkert redan förstått är det inte så superenkelt att streama sporter som inte är så där jättepopulära i Sverige genom en svensk streamingsajt. De har väl helt enkelt bestämt sig för att slopa dessa sporter eftersom de inte tror att tillräckligt många skulle vilja se det. MEN, det finns givetvis några som fortfarande väljer att inkludera det i deras utbud.

Viaplay har valt att sända World Series, det vill säga finalen av de två bästa lagen i Major League Baseballs slutspel. Du kan således teckna ett abonnemang på Viaplay om det räcker för dig att se slutspelet i baseboll. Men om detta inte räcker för dig ska vi gå igenom hur du streamar mer baseboll nedan.

Använd dig av en oddsapp för ett större utbud

Om det inte räcker med att se ett slutspel i den största basebolligan kan vi absolut förstå det. Vi kan sätta oss in i att svenska basebollfans är trötta av att inte kunna se sina favoritkamper, likt som svenska fotbollsfans kan se sina. Som tur är finns det andra streamingalternativ också. Vi föreslår ett besök till oddsappar.se, där du kan utforska ett utbud av svenska bettingsidor som möjliggör livestreaming av amerikansk baseboll. På dessa oddsappar kan du välja att spela på oddsen om du önskar det, och därmed tjäna pengar samtidigt som du njuter av att se basebollen flyga genom luften.

Men du behöver såklart inte använda dig av en oddsapp för att livestreama baseboll. Dessa oddsappar bygger alltid på en webbläsarversion som du kan tillgå från din dator. Du kan alltså lika gärna livestreama baseboll från din dator om du önskar det.

Eller en amerikansk streamingtjänst…

Om du vill streama baseboll och inte störas av odds i realtid kan du alltid vända dig till en amerikansk streamingtjänst. Här är utbudet av amerikansk baseboll givetvis större, precis som utbudet av svensk fotboll är större på svenska streamingsajter. Men att streama sport från till exempel Hulu eller liknande streamingtjänst är inte helt lätt om du befinner dig inom Sveriges gränser. Varför? Jo för att dessa tjänster nästan alltid geoblockar IP-adresser från andra länder. Tacka vet vi då VPN!

Med hjälp av en VPN-tjänst kan du koppla upp dig på en amerikansk IP-adress och därmed streama hur mycket amerikansk baseboll du än önskar! Givetvis måste du teckna ett abonnemang på den amerikanska streamingtjänst du vill streama från, men det hade du behövt om du valt en svensk sajt också ju. Det kan således löna sig att koppla upp dig på en VPN-tjänst för att se all den baseboll som du önskar.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.