Så här streamar du HBO och spelar in innehållet

HBO är en av de mest populära och kända streamingtjänsterna. Det är också ett tv-nätverk som producerar det mesta av deras eget innehåll i hög kvalitet. I Sverige kan du få tillgång till HBO Nordic, den nordiska versionen av deras online-tjänst, som innehåller massor av HBO: s fantastiska och populära filmer och serier, men dock inte med det samma utbud som den amerikanska utgåvan har.

HBO kan inte endast streamas från din dator, men också på till exempel din iPhone eller en annan smartphone, din iPad eller en annan surfplatta, Xbox eller Playstation. Ja, praktiskt taget alla de gadgets där du normalt har tillgång till internet

Om du vill få tillgång till det amerikanska HBO, ska du gå in på www.hbo.com och registrera dig som ny användare. Om du inte är i ett land som har tillgång till det amerikanska HBO med mer innehåll, kan du kringgå geoblocken genom att installera en VPN-tjänst.

Så här streamar du HBO med en VPN

Om du inte har möjlighet att använda den amerikanska HBO från din enhet kan du försöka att göra det med en VPN. Följ bara denna enkla guide:

  1. Det är viktigt att du använder en VPN som verkar pålitlig och som har en server i ett land där HBO kan streamas (USA). Du kan till exempel använda ExpressVPN.
  2. Du börjar med att ladda ner och installera ExpressVPN eller det VPN som du använder på din enhet. Ladda ned programmet – klicka här.
  3. Öppna sedan din VPN och anslut dig till en server i det land som du vill streama från.
  4. Öppna HBO och registrera dig.
  5. Nu kan du se på filmer och serier från HBO som om du befann dig i USA, så länge du har din VPN öppen.

Så här spelar du in innehåll genom HBO

Med din VPN ska du nu ha tillgång till allt av HBO:s kvalitetsinnehåll och kunna se på det när din anslutning är aktiv. Det finns dessutom möjlighet för att spela in innehållet när du streamar det, så att du dessutom kan komma åt det offline – och utan din VPN.

Detta är möjligt om du laddar ner och installerar en annan smart programvara på din Windows-dator. Du kan installera Audials One, som är ett program som kan spela in filmer och musik medan du streamar det.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.