Så här streamar du på Viaplay och spelar in innehållet

Med ett abonnemang på streamingtjänsten Viaplay garanteras du underhållning när och var du vill. TV på dina villkor!

När du väl har skapat ett konto på viaplay.se kan innehåll streamas till alla dina enheter som en bärbar eller stationär dator samt mobiltelefoner och surfplattor i alla dess former och storlekar.

Det är möjligt att streama Viaplay i Sverige och resten av EU. Om du måste resa utanför EU (inklusive Norge) kommer möjligheten för att streama Viaplay att blockeras. I så fall måste du installera en VPN-tjänst för att få bort GEO-blockeringen.

Så här streamar du Viaplay med VPN

Om du sitter i ett land utanför EU och vill titta på Viaplay, måste du installera en VPN. Här kan du läsa hur du gör:

  1. Hitta en trovärdig VPN som har servrar i ett EU-land som man kan streama Viaplay från.
  2. Ladda ner den valda VPN:n till din surfplatta eller en annan enhet. Ladda ned här.
  3. Öppna VPN:n på din enhet och anslut dig till en server i ett EU-land.
  4. Gå in på Viaplay via webbläsaren och registrera dig.
  5. Nu kan du streama på Viaplay så länge som din VPN-anslutning är aktiv.

Så här spelar du in innehåll från Viaplay

Så länge du är online och eventuellt aktiv inne på VPN-anslutningen kan du streama alla de filmer, serier, barn- och sportprogram som intresserar dig.

Men om du vet att du ska till ett ställe där det inte finns någon internetuppkoppling, eller där den är dålig, kan du spela in vad du vill kolla på din enhet i förväg.

Allt du behöver göra är att installera en programvara på din enhet. Programvaran heter Audials One och är utformad för att spela in streamad musik och filmer etc. online.

När du har installerat Audials One kan du ladda ner och spela in streamad musik, film och serier på din hårddisk för att senare använda det. Då slipper du vara beroende både av en aktiv internet- och VPN anslutning för att njuta av filmer och musik.

Här kan du läsa vår guide för Audials One

  1. Ladda ned Audials One och installera programmet på din. Ladda ned programmet – klicka här.
  2. Öppna Audials One på enheten och klicka på “Video Streaming” i programmets vänstra sida.
  3. Nu visar Audials One dig alla tjänster som du kan spela in via. Klicka på “Viaplay”
  4. Logga in på Viaplay via din webbläsare. Så snart du spelar upp innehåll från Viaplay spelar Audials One automatiskt in på in det på din enhet.
  5. När inspelningen är klar överförs det inspelade innehållet till spellistan i Audials One. Nu är det upp till dig att bestämma när du vill se eller höra det som du spelat in tidigare.

Audials One är ett riktigt bra program för att spela in musik, serier, filmer och annat streamat innehåll till din dator eller någon annan enhet. Om du vill spela in till andra filformat eller vill ha andra ytterligare funktioner, inkluderar Audials One också alternativ för detta.

Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.