Streama Amazon Prime Video och spela in innehållet

Streamingtjänsten Amazon Prime Video är skapad av Amazon och har en av de billigaste priserna på marknaden. Amazon Prime Video liknar mycket streamingtjänsten och konkurrenten Netflix, men till ett lägre pris och fler brister. Det är en plats där du kan streama både TV-serier och filmer till ett pris som du betalar varje halvår, vilket som också innebär att du måste teckna ett abonnemang på 6 månader framåt. I gengäld är priset hälften av vad Netflix och Viaplays minsta paket kostar.

Förutom att Amazon Prime Video ger ett brett utbud av filmer och TV-serier, där några också är Amazons egna, så ger Amazon Prime Video också fri tillgång och medlemskap till streamingtjänsten Twitch, som är särskilt känd hos gamers världen över.

Slutligen är det också möjligt att ladda ner vissa filmer och TV-serier så att du kan titta på dem utan internet om du vill ha underhållning när du är så språng.

Så streamer du Amazon Prime Video med en VPN

Om du inte har tillgång till Amazon Prime Video från din iOS- eller Android-enhet finns det fortfarande möjligheter för att streama dina favoritfilmer och TV-program. Läs bara denna enkla installationsguide som förklarar hur nedladdning av en VPN går till:

  1. Först och främst bör du använda en tillförlitlig VPN som har en server i ett land där Amazon Prime Video är tillgängligt och kan streamas. Detta erbjuder NordVPN, som är en tillförlitlig och säker VPN-tjänst vi rekommenderar. Ladda ned– klicka här.
  2. Ladda ner och installera därefter din VPN eller NordVPN på den enhet som du vill använda den på.
  3. Öppna din VPN på din enhet och anslut dig till ett land som har Amazon Prime Video – vanligtvis Kanda eller USA.
  4. Öppna Amazon Prime Video i din webbläsare och skapa ett konto.
  5. Nu har du tillgång till Amazon Prime Video och kan streama både filmer och TV-program på din enhet så länge din VPN-anslutning är aktiv.

Så här spelar du in innehåll från Amazon Prime Video

Streaming av både filmer och TV-program från Amazon Prime Video är perfekt om du letar efter en billig streamingtjänst, och detta är möjligt via ett VPN som ger tillgång till den här tjänsten. Men om du vill ha dina filmer och TV-serier när du är på språng så är det också ett bra alternativ eftersom du kan spela in det innehåll som du streamar.

Detta kräver att du installerar ett litet program som heter Audials One på din dator som har Microsoft Windows.

Detta program gör att du kan spela in och ladda ned filmer och musik till en hårddisk, så att du kan använda den senare även när du inte har en Internet- eller VPN-anslutning.

Läs guiden för Audials One här:

  1. Ladda ned Audials One och installera programmet.
  2. Nu har du Audials One på din dator och kan klicka dig vidare på ”Video Streaming” i vänstra sidan.
  3. Här kan du kolla på streamingtjänster vars innehåll du kan spela in. Klicka på Amazon Prime Video.
  4. Logga in på ditt Amazon Prime Video-konto antingen via Google Chrome eller Firefox. Audials One spelar sedan in innehållet när du ser på det.
  5. Denna inspelning överförs därefter till en spellista i Audials One som du kan använda när du vill.
Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.