VPN-tjänster

Om du tänker använda VPN-tjänsten för att undgå geoblockering, till exempel om du ska strömma video eller film, är CyberGhost VPN en bra VPN-tjänst.
5,0 rating
5.0
Kan vi rekommendera NordVPN? Helt ärligt: ja, vi kan rekommendera NordVPN. Det är säkert och snabbt, och verktyget är packat med högkvalitativa funktioner. Vidare så har NordVPN ett stort utbud av servrar med över 5800+ servrar i över 60 olika länder.
5,0 rating
5.0
Dessutom så är TunnelBear riktigt enkelt att använda och deras syfte är att göra VPN så enkelt och tillgängligt som det går, för alla typer av användare. Det råder ingen tvekan om att man lyckats med det här uppdraget.
5,0 rating
5.0
VyprVPN är en super VPN-leverantör som erbjuder sina användare tillgång till smarta och säkra säkerhetsfunktioner, en enorm serverpark, Netflix (utanför EU) och bra kundtjänst.
4,3 rating
4.3
När det gäller din integritet loggar Mullvad VPN inte något som kan spåras tillbaka till ett visst konto.
4,0 rating
4.0
TorGuard är särskilt ett bra val om du är en erfaren användare som vill dra nytta av olika manuella inställningar.
4,0 rating
4.0
Tyvärr är listan med nackdelar ganska lång när det kommer till Hide.me VPN, inte minst när man talar om deras serverutbud. 160+ servrar i 55 olika länder kanske låter ganska imponerande om man inte tidigare har använt en VPN.
3,8 rating
3.8
F-Secure Freedome VPN har allt som allt både många fördelar och nackdelar, så det blir ett förträffligt val för de som lägger stor vikt på säkerhet och sekretess, men om man vill komma åt Netflix får man vända sig åt ett annat håll.
3,8 rating
3.8
Naturligtvis finns det också några nackdelar med PrivateVPN. Först och främst hävdar de att de inte skapar loggar men detta är inte sant och det har visat sig att de samlar in dina IP-adresser såväl som dina cookies.
3,3 rating
3.3
Det finns allt som allt både en mängd fördelar och nackdelar med att använda sig av ProtonVPN.
3,3 rating
3.3
Kan vi rekommendera SaferVPN? Tyvärr kan vi inte riktigt det. Ändå är de inte ett dåligt val.
3,0 rating
3.0
Private Internet Access tillhandahåller sin egen DNS, vilket minskar risken för DNS-läckor.
3,0 rating
3.0
Trots de många fördelarna får man inte glömma bort läckorna eller den sakta nedladdningshastigheten, så detta är någonting som man bör ha i åtanke om man överväger att använda PureVPN.
3,0 rating
3.0
Kan vi rekommendera Norton Secure VPN? Det korta svaret är: Nej, tyvärr.
2,8 rating
2.8
Den största nackdelen med Zenmate är dock att de loggar ens IP-adress. Samtidigt faller Zenmates tyska plats inom ramen för ”14 Eyes surveillance alliance”, den ökända spion-alliansen.
2,8 rating
2.8
När man talar om IPVanish kommer en majoritet av punkterna att vara fördelar, men visst finns det även några nackdelar som bör tas upp.
2,8 rating
2.8
Hotspot Shield VPN finns både som en reklamdriven gratisversion och som premiumversion.
2,8 rating
2.8
Trots de många fördelarna kommer man dock även att stöta på ett flertal nackdelar när man använder sig av StrongVPN. En av dessa är att hastigheten inte är den bästa.
2,3 rating
2.3
Windscribe skapades i Kanada, landet som råkar vara en grundande medlem av 5-Eyes jurisdiktionen som kan spåras tillbaka till andra världskriget. Med den här alliansen i åtanke kan både Storbritannien samt USA lägga vantarna på ens personuppgifter.
2,3 rating
2.3
SurfEasy VPN är en av de VPN-tjänsterna där man kan räkna med att hastigheten kapas något enormt
2,0 rating
2.0
Alla de bästa VPN-tjänster för Sverige
All rights reserved.